Suomi keskustelu extreme

suomi keskustelu extreme

Extreme perustettiin Bostonissa vuonna Seuraavina vuosina yhtye sai suosiota lähinnä kotiseuduillaan. Yhtyeen ensimmäinen albumi, Extreme julkaistiin vuonna ja yhtye alkoi saada suosiota myös oman kotiseutunsa ulkopuolella. Toinen albumi, Extreme II Pornograffitti , ilmestyi seuraavana vuonna. Yhtye hajosi vuonna Muutamien ja tapahtuneiden reunionkeikkojen innoittamana bändi ilmoitti marraskuussa palaavansa yhteen uuden albumin ja kiertueen myötä. Kokoonpano tulisi olemaan sama kuin bändin hajotessa 11 vuotta aikaisemmin, lukuun ottamatta Kevin Figueiredoa, joka ottaisi Mike Manginin paikan rumpujen takana.

Bändin ensimmäinen rumpali Paul Geary olisi mukana bändin manageroinnissa. Extremen ensimmäinen albumi 13 vuoteen sai nimekseen "Saudades De Rock" ja ilmestyi yhdysvalloissa 8. Eurooppalaisesta julkaisusta löytyy "Americocaine" -niminen bonusraita vuodelta ja japaniversiossa bonusraitana on "Mr. Niin ja en väitä etteikö skedetys olisi extremeä jos sitä kunnolla harrastetaan, alkaa vaan tuntumaan siltä, että sekin kun jollain rampilla vähän hyppii ja satuttaa sormensa olisi extremeä.

Siis jos ei käytetä wikipedian määritelmää. Alamäkipyöräily on ainakin sellanen mitä ei oo vielä mainittu. Ei välttämättä sovi tytöille, koska halvaantumisriski: Kun puhutaan exstreen lajien vaarallisuudesta, niin miten tämän asian sanois, jos sä tiedät mitä sä teet, niin xtreeme lajit on turvallisia.

Ja kyseiset lajit sopii yhtä hyvin sekä pojille, että työille. Kyse on enemmän asenteesta. Itse harrastan muutamia extreeme lajeja: Noista yksikään ei ole extreme-laji. Koskimelonnasta ehkä saadaan sellainen ulkomailla, mutta ei yhdessäkään Suomen lutakossa. Maastopyöräilyn jos muutat alamäkiajoksi niin päästään lähelle. Tuo on pääpiirtettäin totta, mutta kun keväisin nuo pikku joet alkaa tulvia, niin maailma muuttuu aika totaalisen erilaiseksi.

Itselle nuista pikku joista Vantaanjoki on kaikein tutuin. Niihin alkaa tulee melkosen häijyjä stoppareita, jotka eivät välttämättä päästä pois jos joudut ottaan uinnit. Siloin kaverin on heitettävä käysi, jolla meloja saadaan vedettyä maihin. Ja nuo edellä mainitut kosket on melko kivisiä, siinä stopparissa pyöriessä kivet hakkaa tosi kivasti ympärillä. Kyllä suomessakin koskimelojan täytyy jotain osata. Ihan kuten kiipeilijän, laskuvarjohyppääjän, urheilusukeltajan, surffaajan ja monen muun.

Kaikissa noissa lajeissa ja monessa muussa voi lähteä henki tai terveys, jos et osaa, ylität taitosi tai leikit turvallisuudellasi. Eivät ne silti ole extreme-lajeja. Kitesurfer on nimenomaan väärässä tässä: Esimerkkejä tällaisesta on vaikkapa base-hyppääminen, proximity flying basella tai muuten ja free soloing kiipeily pitkillä reiteillä ilman varmistuksia.

Jossain määrin myös trädi-kiipeily voi olla tällaista joillain huonosti varmistettavilla reiteillä. Samoin vaativa vuorikiipeily lähinnä lähes tai yli kasitonnisilla. Joistain lajeista saadaan extremeä viemällä se tarpeeksi pitkälle, esimerkkinä vaikkapa laskuvarjohyppäämisen alalaji nimeltä canopy piloting. Tämä kuittenkin tulee vastaan lähinnä tosi kovilla harrastajilla.

Normi kiipeilylajit, laskuvarjohyppääminen, tavallinen laitesukellus pitkien luolien penetys on asia erikseen , tavallinen vapaasukellus, surfffaus ja sen sisarlajit, maastopyöräily jne. Scoottaukselle, potkulautailulle, cheerleadingille, parkourille, skeittaukselle, lumilautailulle paitsi jotkut todella vaativat off-pisteet ja benji-hyppäämiselle ei voi kuin nauraa kun niitä yritetään tuputtaa extreme-lajeja koskevaan keskusteluun.

Opastustustaulun mukaan Inarin Jäniskoskesta on yksi henkilö selvinnyt hengissä. Tosta puuttuu scoottaus,nii ja se on sit eri asia ku potkulautailu kuten esim tosta videosta huomaa jotain http: Mäkihyppy, seiväshyppy ja alppihiihto pujottelut syöksylasku. Voi kokeilla jos ei usko. Mutta eiköhän oikean extremelajin perusominaisuus ole siinä, että niissä ammattilaistenkaan elinajanodote ei päätä huimaa.

Parhaana esimerkkinä vaikkapa basehypyt kysykää vaikkapa Iirolta montako ehjää luuta kropasta löytyy. Et ehkä huomannut otsikkoa. Tänne piti listata extreme-lajeja Tämän lasken ainakin itse extreme lajiksi ja sopii loistavasti tytöillekin- Kelpaako? Slackline on hemmetin vaativa laji, ja näyttäväkin hyvin tehtynä, mutta että extreme-laji?

suomi keskustelu extreme Tosta puuttuu scoottaus,nii ja se on sit eri asia ku potkulautailu kuten esim tosta videosta huomaa jotain http: En ollut vakuuttunut, sillä aiemmin olin joutunut pettymään tiettyihin suosittuihin tuotteisiin, mutta keskusteltuani lihaksikkaampien poikien kanssa tulin siihen tulokseen, että tuotteen käyttämisessä olisi järkeä. Suomalaisten hävittäjälentäjien ja ilmatorjuntamiesten väitteet suurista pudotusmääristä VVS: ADAM Treenasin neljästi viikossa, ja kahden kuukauden kuluttua kehoni ei ollut juurikaan muuttunut. Noista yksikään ei ole extreme-laji.

0 thoughts on “Suomi keskustelu extreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *