Sirkantähti levi esiintyjät where to meet

Kyllä Lapland Hotel Sirkantähti sijaitsee Levin tunturikylän keskustassa, aivan keskustan palveluiden ja aktiviteettien, laskettelurinteiden sekä ulkoilureittien lähtöpisteiden läheisyydessä. Sauna, vaatteiden kuivauskaappi, tv, puhelin, minijääkaappi, vedenkeitin, langaton internetyhteys.

Osaan huoneista voi tuoda lemmikkieläimen lisämaksu. Sauna, vaatteidenkuivauskaappi, tv, puhelin, minijääkaappi, vedenkeitin, langaton internetyhteys. Huoneistossa 2 vuodetta ja cm vuodesohva, sauna, vaatteiden kuivauskaappi, tv, pienoiskeittiö jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, keittolevyt. Sijainti noin metriä hotellista. Maksuton autopaikka lämmityspistoke sekä lukittava suksivarasto. Parvellinen studiohuoneisto, huoneistossa 4 vuodetta ja cm vuodesohva, sauna, vaatteiden kuivauskaappi, pienoiskeittiö jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, keittolevyt.

Huoneistossa 1 erillinen makuuhuone 2vuodetta , cm vuodesohva, sauna, vaatteiden kuivauskaappi, hyvin varusteltu tupakeittiö, parveke. Juhlakansaa villitsemässä on niin popin kuin rockinkin ykkösnimiä! Myös monotanssit ja ruskatanssit ovat tunnettua Äkäshotellilaatua! Illalla kylän varmin jatkopaikka löytyy Pirtu Kellari Night Clubista! Tervetuloa tähtien alle, tuntureiden katveeseen!

Lapland Hotels Äkäshotelli on avoinna  Suora lento Helsingistä Kittilään kestää puolitoista tuntia. Kittilän lentoasemalle lentävät Finnair ja Norwegian. Lentokentältä on linja-autokuljetus Äkäslompoloon. Lentokenttäbussi liikennöi kaikilta kotimaan reittilennoilta välillä Äkäslompolo - Ylläsjärvi - Kittilän lentoasema - Ylläsjärvi - Äkäslompolo sesonkien aikaan, ja toukokuusta elokuuhun kutsuliikenteenä.

Varaukset tulee tehdä viimeistään lentoa edeltävänä päivänä. Tarkemmat tiedot yhteyksistä ja kutsulinjavaraukset p. Taksit sijaitsevat lentokentän ulko-oven välittömässä läheisyydessä. Autoyöjunalla pääsee Kolarin rautatieasemalle, josta Ylläkselle on matkaa noin 35 km.

Jos saavut autojunalla, ota asemalta suunnaksi Muonio E8. Jatka tietä noin 8 kilometriä ja käänny Ylläksentielle oikealle. Once you have confirmed your package, you will be taken to the options stage.

Ends in 12 days 2hrs 38mins. Majoitus Lapland Sirkantähti hotellissa Majoituskohtaiset ehdot Hinta: Autopaikoitus sekä lämpöpistokepaikka Esteettömyys: Included Extras Please find below a selection of extras that are included within the price of your tour. The calendar rates are indicative.

The final price will be updated when clicking on departure date. Enquiry About Monipuolinen Levi: Please complete all the required fields above. More travel deals Historiallinen St. Fascinating travel destination Gdansk Gdansk, Poland Ends in 3 days 2hrs 39mins. The French Riviera with flights Nice, France 2h 38min ostoaikaa jäljellä. City centre hotel in Nice with flights Nice, France Ends in 10 days 2hrs 39mins.

Fascinating travel destination Gdansk - flights from Helsinki Gdansk, Poland Ends in days 23hrs 40mins. Holiday in Fuengirola Fuengirola, Spain Ends in 3 days 2hrs 39mins.

Copyright ©  Travel Sales Consultancy S.

Ajankohtaista Uutiset - Levi. World Cup Levi Even had delicious crickets! Tämä paketti ei sisällä lentomatkoja. Kiitämme Tappara officialia kuluneen kauden hienosti sujuneesta yhteistyöstä.

Sirkantähti levi esiintyjät where to meet -

Lapland Hotels Bulevardi Matkamme pohjoisesta etelään ei pysähtynyt Ouluun ja Tampereelle, vaan haluamme haistella keväisen meren tuulta ja tunnelmoida helteisen kaupungin tuoksua. Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Muistuttelemme, että keittiömme on avoinna normaalisti taas huomenna 2. Jos olet kiinnostunut samasta paketista joka sisältää myös lennot,  klikkaa tästä. Hello Winter, may I present the Summer.

Vastaanotosta löytyy alueinfoa, reittikarttoja sekä maksuton internetnurkkaus hotellin asiakkaille ja pieni matkamuistoshop. Ajankohtaista Uutiset - Levi. Ryhmät ja yritykset Yritykset ja kokoukset Leirikoulut ja koululaiset Hemmottelumatkat Perhe ja juhlat Treeni ja harrasteryhmät Seniorit Polttari- ja kaveriporukat Koulutukset. Revontulia taivaalla Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Levintie , Sirkka Katso sijainti kartalla Alue: Kyllä Lapland Hotel Sirkantähti sijaitsee Levin tunturikylän keskustassa, aivan keskustan palveluiden ja aktiviteettien, laskettelurinteiden sekä ulkoilureittien lähtöpisteiden läheisyydessä.

Sauna, vaatteiden kuivauskaappi, tv, puhelin, minijääkaappi, vedenkeitin, langaton internetyhteys. Osaan huoneista voi tuoda lemmikkieläimen lisämaksu. Sauna, vaatteidenkuivauskaappi, tv, puhelin, minijääkaappi, vedenkeitin, langaton internetyhteys. Nämä kaverit ne on taas löytäneet itsensä teiden varsille, autoilijat saa pitää silmät tarkkana!

These guys have now again found their way from the forests to the Neljän ruokalajin illallinen keittiön Osallistu kisaan ja voit päästä yöpymään pehmeisiin lakanoihimme! Kisan ja ohjeet löydät: Aurinkoisena kevätpäivänä on ilo ulkoilla - ja mehän saamme ulkoilla puhtaassa ilmassa josta puissa roikkuva naavakin kertoo. Beard moss hanging from old trees tells us Kansallispuiston reitit on tähän aikaan vuodesta vielä arvoitus; osa on jo kuivaa reittiä, osa tulvan alla ja osa vielä lumen peitossa.

Hiking in National Park this time Sieltä ne lumet pikkuhiljaa sulaa kun kesä saavutti myös Luoston. Snow is almost gone, spring is doing a good job at Luosto now. Dabbalin lounas viikolla 20 Kisa-pintxomme on tänä vuonna: Aurinkoinen sisäpihamme terassi odottelee jo ensi viikon lounastajia, joten tässä viikon 19 lounaslista ma-pe, klo Kysy erikseen myös päivittäin vaihtuvia Kiitämme Tappara officialia kuluneen kauden hienosti sujuneesta yhteistyöstä.

Lapsille on tarjolla myös kotieläinpuisto, Activity Park seikkailupuisto, Boulderointi kiipeilyseinä, kesäkelkkarata, liikennepuisto Urheilun lisäksi voi Levillä myös levätä ja ladat akkuja ja suunnata melomaan tai vaeltamaan tai vaikka valokuvaamaan hienoja maisemia.

Katso tästä Kesä-Levin viikko-ohjelma. Tarjoukseen kuuluu majoitus Lapland Hotel Sirkantähti hotellin huoneessa tai studiohuoneistossa. Varusteluna hiustenkuivaaja, jääkaappi, langaton Internet, TV, sauna, vaatteiden kuivauskaapi, vedenkeitin.

Jokaisessa huoneessa on oma sauna. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Parvihuone  on kodikas hotellihuone viidelle henkilölle parvella. Matalalle makuuparvelle johtavat jyrkähköt tikkaat, parvella kolme sänkyä. Kaikki parvihuoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa.

Studio-huoneistoissa 27m2 , on oma sisäänkäynti, parvi, sauna, tupakeittiö astioineen, vedenkeitin, vaatteiden kuivauskaappi. Kaikissa huoneissa on hyvä varustetaso kuten kaapeli-TV, hiustenkuivaaja ja autolämmityspistoke sekä lukittava suksivarasto. Levi on myös golfkohde. Vuonna avattu golfkenttä on Pekka Sivulan suunnittelema ja se sijiatsee luonnonkauniilla alueella Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa. Kenttää kiitetään vaihtelevaksi ja mielenkiintoiseksi.

Huonetyypistä riippuen Suuremmat perheet ja ryhmät jotka haluavat majoittua samaan huoneeseen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

0 thoughts on “Sirkantähti levi esiintyjät where to meet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *